»

Barn- och ungdomsaktiviteter

Söndagsskola
Varje söndag under gudstjänsttid är det söndagsskola för alla barn mellan 4 och 12 år. Söndagsskolan är uppdelad i två grupper. En för de yngre barnen mellan 4 och 7 år, och en för de äldre mellan 8 och 12 år. Tillsammans lär vi känna Gud bättre och lär oss om Bibeln. Vi sjunger tillsammans, ber, lyssnar till en bibelberättelse och pysslar eller gör något annat kul.
Ungdomsgruppen
På fredagskvällar kl 19 möts alla tonåringar. Vi är tillsammans med tonåringarna från Husbykyrkan och träffas varannan gång i Rinkeby, i förskolan Pärlans källare, och varannan gång i Husbykyrkan. Vi har kul tillsammans, vi ber och lovsjunger Gud, vi har temakvällar då vi tar upp något viktigt ämne, vi åker på läger och ungdomskonferenser med mera.